Potepuški pes, ki si je na vsak način prizadeval ukrasti vijoličnega samoroga, je dobil dom!

29. 3. 2021, 10:11 | Viralno

              Potepuški pes, ki si je na vsak način prizadeval ukrasti vijoličnega samoroga, je dobil dom! (foto: Duplin County Animal Services Facebook) Duplin County Animal Services Facebook

Na potepuškega psa so postali pozorni, ko si je ta kot obseden prizadeval iz trgovine Dollar v Kenansvillu, Severna Karolina, priti do plišastega vijoličnega samoroga. Po več neuspelih poizkusih so psa, ki so mu dali ime po Disneyevemu junaku Sisu, poklicali bližnje zavetišče za potepuške mačke in pse.

"Vsakič, ko je vstopil, je šel naravnost k samorogu, in to taistemu, vsakič znova," je za People magazine povedal Joe Newburn, vodja zavetišča Duplin County Animal Services.

"Bilo je tako nenavadno, eden najbolj čudaških telefonskih klicev, ki sem jih v življenju moral sprejeti."

Na Facebook strani zavetišča so nato skupaj z zgodbo objavili fotografijo psa skupaj z igračo, ki si jo je tako želel. Eden od delavcev zavetišča, ki se je odzval na klic, je bil tako impresioniran nad vztrajnostjo psa, da je igračo nazadnje kupil z lastnim denarjem in tako poskrbel, da je pes svojega vijoličnega samoroga tudi dobil.

Objava je nato postala viralna in številnim se je zgodba usedla naravnost v srce.

Večina je bila mnenja, da igrača psičko morda spominja na dom bivšega lastnika.

Zgodba pa ima tudi sicer srečen konec: pes Sisu je po zaslugi velike pozornosti, ki jo je požel njen trud dobiti igračo, že dobila svoj nov dom.

This is what happens when you break into the dollar general consistently to steal the purple unicorn that you layed...

Objavil/a Duplin County Animal Services dne Ponedeljek, 22. marec 2021