rok uporabe

Kaj se zgodi, ko v najljubšo jed dodamo ščepec materinstva, začinimo s strokovnostjo, obarvamo v odtenke športa in se dotaknemo v Sloveniji najbolj priljubljene kuharske oddaje? Nastajajo jedi, zaradi katerih vas bodo zasrbeli prsti, da bi jih preizkusili tudi sami.

Na Metropolitan.si smo za vas pripravil projekt, s pomočjo katerega boste vzljubili kuhanje.

Nataša Pirc Musar si želi kljub hudemu tempu ostati zvesta sebi: priznala nam je, katero jed bi lahko jedla do konca življenja
Slovenci so razvili aplikacijo, s pomočjo katere boste zapravili znatno manj denarja (nič več vam ne bo treba vstati s kavča)
Nataša Pirc Musar je z nami delila recept nevsakdanje, a puhaste slaščice (izvira iz japonske kuhinje)
Nasveti, ki jim sprva ne boste verjeli: solato zavijte v papir, sir premažite z maslom in zakaj je pametno v sladkor dati kruh
Filip Flisar je za nas pripravil domačo štajersko joto: izvedeli smo, zakaj ne nosi več ikoničnih brkov (VIDEO)
Skrivna sestavina Flisarjeve jote s kislo repo je ... - zagotovo ste zanjo že slišali (preberite, kaj potrebujete za kuhanje)
Ažbe Jug ni le vrhunski vratar, temveč tudi kuharski mojster: naučil nas je priprave svoje najljubše sladice z jagodami
Se zalotite, da jeste, četudi niste lačni? Za tem se lahko skrivajo resnejše težave
Sanjate o tem, da bi bili priznani kuharski mojster? Ana Roš Stojan ponuja priložnost, zaposlila bo nove sodelavce
"Kuharski mojster ni tisti, ki dobro kuha in ustvarja ogromno odpadkov, temveč ..." - zakaj v trgovino nikar ne hodite lačni
Luka Jezeršek: "Časi, ko so se ljudje izgovarjali v restavracijah, ali lahko ostanke odnesejo domov psu, so mimo"
Kulinarika s pečatom modernosti in razgledom na najlepše slovenske gore
"Kupiš kilogram mesa, dobiš ga 200 gramov": ste že videli, kako obdelajo zrezek, preden pride do vas? (VIDEO)
Krompir, testenine in riž - jih tudi vi vedno pripravite preveč? S temi triki jih nikoli več ne boste metali proč
Tinkara Fortuna nas je povabila na reciklirano kosilo: naučila nas je priprave njokov, ki se stopijo v ustih (VIDEO)
Razkrivamo sestavine recikliranega in domačega kosila na način Tinkare Fortuna (komaj boste čakali, da vam zaupa, kako se ga pripravi)
Kako premišljeno uredništvo Metropolitan.si ravna s hrano? (VIDEO)
Kako zamrzniti zelišča in s tem preprečiti zavrženo hrano?
Tudi prismojena jed je lahko slastna (ti namigi vas bodo pustili odprtih ust)
Sladek recikliran zajtrk s Tinkaro Fortuna: njene hčerke ga obožujejo (zaupala nam je skrivnostne sestavine - VIDEO)
Slastni recepti + ljubezen = rubrika Rok uporabe na Metropolitan.si (z nami vstopite v domače kuhinje znanih)
V koledar uradnih dni je v Sloveniji po več letih prizadevanj umeščen še eden (pri iniciativi sodelujemo tudi na Metropolitan.si)
Svetovni kulinarični vodnik se je odločil: to je deset najboljših slovenskih restavracij
Še eno priznanje za Ano Roš: National Geographic je na seznam najboljših gurmanskih destinacij uvrstil njeno restavracijo
Pri pomivanju posode bi morali biti bolj previdni: če delate to napako, ogrožate svoje zdravje
4 zdrave sestavine, ki poskrbijo za boljše razpoloženje (in širši nasmeh)
Obožujete kuhan krompir? Poznamo trik, kako do še boljšega okusa (in to s sestavino, ki jo mečemo v smeti)
Slovenski McDonald's z novostjo, ki bo navdušila mnoge
So živila tik pred iztekom roka uporabnosti res varna za uživanje? Imamo odgovor
Teh 5 vrst hrane ne smete uživati, če se ne želite prehitro postarati
Babu je v Sloveniji ustvaril pravljico: Ljubljančani so ga vzljubili kot dostavljalca, zdaj diši iz njegove kuhinje
Plesen na hrani - kaj pa zdaj? Odrežete in živilo brezskrbno pojeste? Pozor, to je zelo nevarno (preberite, zakaj)
Odprta kuhna se vrača: na Pogačarjevem trgu bo spet dišalo
Razkrivamo preprost trik s solato, ki vam bo olajšal življenje: nikoli več je ne boste pripravljali drugače
Cena jajc v zadnjem letu močno narasla: ponekod dražje tudi za 80 odstotkov
Petki na prostem: slikovita kulinarična tržnica se vrača v prestolnico
Ste ves čas utrujeni? Morda (pre)pogosto jeste to priljubljeno hrano
VIDEO: To postavite v vrečko s kruhom in ostal bo svež do 3 tedne
Prvenstvo za tiste z debelejšimi denarnicami: v Planici v oči bodejo visoke cene hrane in pijače
Slovenski sir je pri sosedih cenejši za kar 70 odstotkov: kako je to mogoče?
Ste vedeli, da je nekatera hrana, ki jo uživamo v Sloveniji, v ZDA prepovedana?