Najnovejše
Novice
Slovenija
Svet
Kronika
Vreme
Promet
Scena
Trači
Film in TV
Glasba
Kultura
Zanimivosti
Šport
Turizem
Kulinarika
Digi
Živali
Podkasti
Mastercard® podkast navdiha
Spar podkast
Podkast Greenroom
Ob skodelici kave
Podkast o vinu - Iz trte izlito
Metro minutke
1, 2, 3 ... bis!
Trendi
Moda in lepota
Hribi
Cosmopolitan
Elle
Zdravje
Odnosi
Psihologija
Horoskop
Slovar sanj
Metro glasovi ponosa
NLB Šport Mladim
Verzi
Kulturna metropola
Radarska slika padavin
Išči
Sensa
Aktivni
Elle
Avtomagazin
Cosmopolitan
Govori.se
Najnovejše
Novice
Kronika
Vreme
Promet
Scena
Šport
Turizem
Digi
Več
Kulinarika
Kulinarika
26. 1. 2023
VIDEO: Izbrskali smo način, kako si najhitreje in učinkovito pripravite solato za na pot
Kulinarika
21. 1. 2023
Bela ali rjava jajca? Kakšna je razlika in kaj je krivo za različne barvne odtenke
Živali
20. 1. 2023
V središču Celja opazili lisičko, kaj storiti, če jo srečate tudi vi? (VIDEO)
Novice
19. 1. 2023
Zmlete žuželke kot sestavina v hrani: Evropska komisija je prižgala zeleno luč
Slovenija
19. 1. 2023
Glovo razkriva, kakšno hrano Slovenci najpogosteje naročamo (to veliko pove o nas)
Slovenija
18. 1. 2023
Študentje naveličani "drobtinic": v prestolnici kuhajo brezplačne obroke
Zdravje
17. 1. 2023
Če ste v službi velikokrat utrujeni, vas lahko reši drobna, a zanimiva skrivnost: s seboj vedno vzemite malico
Slovenija
17. 1. 2023
Če ste kupili ta dva izdelka, ju ne zaužijte! Na prodajnem mestu vam bodo vrnili denar
Kulinarika
11. 1. 2023
V zimskem času se izogibajte tem 6 živilom (z njimi lahko škodite svojemu zdravju)
Kulinarika
9. 1. 2023
Največja napaka, ki jo počnemo pri zamrzovanju mletega mesa
Kulinarika
6. 1. 2023
Preprost trik: solato ohranite svežo ves mesec
Kulinarika
30. 12. 2022
Novega leta si v Jugoslaviji niso mogli zamišljati brez teh treh jedi (recepti)
Kulinarika
30. 12. 2022
Savina Atai je zaupala, kako pripravi posebno pomlajevalno čokolado (imamo recept)
Kulinarika
30. 12. 2022
Zakaj ne bi tokrat svojo penino spektakularno odprli kar s sabljo, sekiro ali smučko? Tako preprosto je!
Svet
27. 12. 2022
Nikoli ni bilo tako slabo: pomanjkanje hrane po svetu doseglo rekordno raven
Film in TV
27. 12. 2022
Tilen Artač v podobi Angelce Likovič razkril tradicionalno slovensko recepturo
Kulinarika
26. 12. 2022
Raziskava je pokazala: priljubljena praznična jed ima številne pozitivne lastnosti na zdravje
Slovenija
25. 12. 2022
Je hrana res cenejša pri sosedih? Takšna je primerjava Celovca, Gorice in Ljubljane
Kulinarika
24. 12. 2022
Se tudi vaši božični posladki hitro 'posušijo'? Imamo nasvete, kako jih pravilno shranjevati
Slovenija
24. 12. 2022
Kako se slovenska tradicija praznovanja božiča razlikuje od drugih po svetu?
Kulinarika
24. 12. 2022
Kaj bo nocoj na vaši mizi? Poglejte jedi, ki so za božični večer najbolj priljubljene tako po svetu kot tudi pri nas
Slovenija
23. 12. 2022
Odpiralni časi trgovin se spreminjajo: preverite, kdaj boste lahko nakupovali
Živali
23. 12. 2022
Ne hranite račk s kruhom, ker jim bolj škodujete, kot pomagate
Kulinarika
23. 12. 2022
Med prazniki na mizi ne sme manjkati sarma. Jo obožujete, a ne jeste več mesa? To je recept za vas
Kulinarika
22. 12. 2022
Poljub morja na ustnice: izšla je knjiga o ostrigah v Evropi avtorja Mateja Fišerja
Kulinarika
22. 12. 2022
Bi morali kavo SOLITI? Presenečeni boste, kaj na to temo pravijo znanstveniki
Slovenija
17. 12. 2022
Pazljivo pred prazniki: mamljiva hrana je lahko tudi zelo nevarna
Kulinarika
15. 12. 2022
Skrb vzbujajoče: peka peciva v teh pekačih lahko ogrozi vaše zdravje
Kulinarika
13. 12. 2022
Ste pravkar jedli, a ste še vedno lačni? Vemo, zakaj je temu tako
Kulinarika
11. 12. 2022
Ste mislili, da kokice redijo? Te ugotovitve vas bodo razveselile
Slovenija
11. 12. 2022
S trgovskih polic umaknili več živil. Pazite, če imate kakšno doma
Živali
10. 12. 2022
Ali pticam s tem, ko jih hranimo, res pomagamo preživeti?
Kulinarika
10. 12. 2022
(Ne)resnice o hrani, ki so vas do zdaj pri kuhanju zagotovo omejevale
Slovenija
8. 12. 2022
Kakšen uspeh: med 1000 najboljšimi gostilnami na svetu kar 11 slovenskih
Kulinarika
5. 12. 2022
Zlata Slavonija – dom okusa tradicije, ki ogreje dušo in telo
Kulinarika
3. 12. 2022
Tekne tudi vam? To je sadje, ki ga imamo Slovenci v tem času najraje (preverite, od kod ga k nam pride največ)
Kulinarika
27. 11. 2022
Razkrivamo skrivnost, kako v le 3 korakih pripravite slastne medenjake
Dom
26. 11. 2022
Hranite embalažo za jajca? Tega nikakor ne počnite, zavrzite jo takoj
Slovenija
23. 11. 2022
Kaj je povzročilo okužbe s salmonelo? Trgovec je že odpoklical izdelek
Kulinarika
19. 11. 2022
Študenti na nogah: ljubljanski bistro jim je odmeril čas za kosilo
Kulinarika
19. 11. 2022
(FOTO) Slavni kuhar razburil sledilce z objavo računa: poglejte, kaj vse je bilo na mizi za osupljivih 162.000 evrov
Novejše
Starejše
Naročite se na prejemanje novic
Naroči se