PARADIŽNIKOV ČIPS

Eden boljših čipsov, ki ste ga kdaj jedli. Vsi poznamo čips iz različnih sestavin, pa vendar se nam zdi, da čips iz paradižnika ni nekaj, česar bi se lotilo mnogo ljudi. Ko se vprašamo, kako uporabiti paradižnik malo drugače, je ČIPS pravi odgovor! Poskusite, ne bo vam žal!

Predvajaj

PARADIŽNIKI, POLNJENI S PESTOM IN KVINOJO

To je eno najboljših lahkih kosil v pomladno-poletnem času. Lahko, nasitno in zelo okusno kosilo. Polnjene paradižnike lahko jeste tako tople kot hladne.

Predvajaj

Dan brez zavržene hrane s Filipom Flisarjem / Jota s kislo repo in Pohorsko šunko

Kot ljubitelj adrenalina tudi v kuhinji rad preizkuša nove okuse, a prisega na domače jedi, mnogokrat iz hrane, ki mu ostane v hladilniku. Pohorska šunka ni pri tem nobena izjema.

Predvajaj

Brez zavržene hrane s Tinkaro Fortuna / njoki v smetanovi omaki s slanino

"Kot mama treh otrok, kot mama res velike družine, se veliko vrtim po kuhinji in veliko kuham. Velikokrat mi zato ostane hrana, ki jo moram naslednji dan ustvarjalno uporabiti v drugem obroku," pravi Tinkara Fortuna, ki se je pridružila Metropolitan.si in ob dnevu brez zavržene hrane za nas in vas skuhala slasten obrok. 

Predvajaj


LUŠTni recepti

Izjemno okusna video serija je navdihujoč vir novih idej za uporabo paradižnika Lušt v kuhinji. Vsaka epizoda se osredotoča na en sam recept, ki poudari bogato aromo, sočnost in slasten okus paradižnika, hkrati pa vključuje nasvete za izbiro, pripravo in shranjevanje paradižnika Lušt, da boste lahko kar najbolje izkoristili njegove edinstvene lastnosti.

Prenesi e-knjižico

ROK UPORABE

Skupaj ustvarjamo recepte, razbijamo mite in premišljujemo o tem, kako hrano znova uporabiti. Izpod prstov znanih obrazov nastajajo jedi, zaradi katerih boste vzljubili kulinariko.

Prijavi se in ne zamudi novih epizod!

Dovolim uporabo vpisanih podatkov AM Ljubljana d.o.o. za obveščanje o novih epizodah Kulinarika.

NAJNOVEJŠE V Kulinarika