Najnovejše
Novice
Slovenija
Svet
Kronika
Vreme
Promet
Scena
Trači
Film in TV
Glasba
Kultura
Zanimivosti
Šport
Turizem
Kulinarika
Digi
Živali
Podkasti
Mastercard® podkast navdiha
Spar podkast
Podkast Greenroom
Ob skodelici kave
Podkast o vinu - Iz trte izlito
Metro minutke
1, 2, 3 ... bis!
Trendi
Moda in lepota
Hribi
Cosmopolitan
Elle
Zdravje
Odnosi
Psihologija
Horoskop
Slovar sanj
Metro glasovi ponosa
NLB Šport Mladim
Verzi
Kulturna metropola
Radarska slika padavin
Išči
Aktivni
Sensa
Cosmopolitan
Elle
Avtomagazin
Govori.se
Najnovejše
Novice
Kronika
Vreme
Promet
Scena
Šport
Turizem
Digi
Več
Kulinarika
Slovenija
2. 6. 2023
Enaki izdelki pri nas za polovico dražji kot v Italiji – vlada bo ukrepala
Kulinarika
1. 6. 2023
Nikoli niste pomislili na pohan paradižnik, a od danes naprej bo pogosto na vašem jedilniku
Kulinarika
1. 6. 2023
Priljubljena pekarna v Ljubljani ostaja odprta: pek, ki se želi upokojiti, je našel rešitev
Slovenija
31. 5. 2023
Draginja v Sloveniji kaže vse bolj ostre zobe: poglejte, kaj se je letos najbolj podražilo
Kulinarika
30. 5. 2023
Presenečeni boste: 5 najdražjih živil na svetu (nekatera stanejo več, kot zaslužite)
Kulinarika
24. 5. 2023
Pazite, da vam ne pade na tla! 6000 evrov za kepico najdražjega sladoleda na svetu (poglejte, iz česa je narejen)
Kulinarika
24. 5. 2023
Recept: Nepričakovana, a nadvse okusna izbira! Kaj, če bi iz paradižnika naredili hrustljav čips?
Horoskop
21. 5. 2023
Vemo, kaj najraje jeste (glede na vaše astrološko znamenje): kdo bi dal vse za porcijo toplega golaža?
Kulinarika
21. 5. 2023
Topi se v ustih: 2 recepta za marinado, zaradi katerih vas bodo klicali mojster žara
Kulinarika
18. 5. 2023
Slovenski chef se je odrekel Michelinovi zvezdici! (pojasnil je, zakaj)
Kulinarika
16. 5. 2023
Ne veste, kaj narediti s paradižnikom? Preizkusite priljubljene polnjene paradižnike, nad katerimi boste navdušeni
Zdravje
10. 5. 2023
Odrešitev te pomladi: 7 naravnih zdravil proti alergijam
Kulinarika
10. 5. 2023
Največja napaka, ki jo delamo pri cvrtju jajc (vaš zajtrk bo odslej še slajši)
Kulinarika
9. 5. 2023
Ne pustite se zavajati: znate ločiti domače jagode od uvoženih?
Kulinarika
7. 5. 2023
Ena najbolj prestižnih restavracij v Sloveniji je zaprla svoja vrata: poznamo razlog
Kulinarika
6. 5. 2023
Perutnina Ptuj vstopila na trg brezmesnih živil: ne boste verjeli, iz česa je nova (vegetarijanska) Poli klobasa
Živali
3. 5. 2023
'Napaka' enega kmeta povzročila pogin prek deset milijonov čebel (VIDEO)
Kulinarika
3. 5. 2023
Picerija v Trstu ponuja pico s črički: bi jo poskusili?
Rok uporabe
25. 4. 2023
"Trajnostni smo toliko, kot se nam splača," ali zakaj družine na leto skozi okno vržejo več kot 350 evrov? (VIDEO)
Rok uporabe
24. 4. 2023
Nataša Pirc Musar si želi kljub hudemu tempu ostati zvesta sebi: priznala nam je, katero jed bi lahko jedla do konca življenja
Rok uporabe
24. 4. 2023
Nataša Pirc Musar je z nami delila recept nevsakdanje, a puhaste slaščice (izvira iz japonske kuhinje)
Rok uporabe
22. 4. 2023
Filip Flisar je za nas pripravil domačo štajersko joto: izvedeli smo, zakaj ne nosi več ikoničnih brkov (VIDEO)
Kulinarika
22. 4. 2023
Boste sončno soboto izkoristili za piknik? Priznani kuharski mojster je razkril preprost trik za še okusnejšo hrano z žara
Rok uporabe
22. 4. 2023
Skrivna sestavina Flisarjeve jote s kislo repo je ... - zagotovo ste zanjo že slišali (preberite, kaj potrebujete za kuhanje)
Zdravje
21. 4. 2023
Se zalotite, da jeste, četudi niste lačni? Za tem se lahko skrivajo resnejše težave
Kulinarika
21. 4. 2023
Sanjate o tem, da bi bili priznani kuharski mojster? Ana Roš Stojan ponuja priložnost, zaposlila bo nove sodelavce
Rok uporabe
20. 4. 2023
Luka Jezeršek: "Časi, ko so se ljudje izgovarjali v restavracijah, ali lahko ostanke odnesejo domov psu, so mimo"
Kulinarika
20. 4. 2023
Kulinarika s pečatom modernosti in razgledom na najlepše slovenske gore
Kulinarika
19. 4. 2023
"Kupiš kilogram mesa, dobiš ga 200 gramov": ste že videli, kako obdelajo zrezek, preden pride do vas? (VIDEO)
Rok uporabe
19. 4. 2023
Krompir, testenine in riž - jih tudi vi vedno pripravite preveč? S temi triki jih nikoli več ne boste metali proč
Rok uporabe
18. 4. 2023
Tinkara Fortuna nas je povabila na reciklirano kosilo: naučila nas je priprave njokov, ki se stopijo v ustih (VIDEO)
Rok uporabe
18. 4. 2023
Razkrivamo sestavine recikliranega in domačega kosila na način Tinkare Fortuna (komaj boste čakali, da vam zaupa, kako se ga pripravi)
Rok uporabe
17. 4. 2023
Kako premišljeno uredništvo Metropolitan.si ravna s hrano? (VIDEO)
Rok uporabe
16. 4. 2023
Tudi prismojena jed je lahko slastna (ti namigi vas bodo pustili odprtih ust)
Kulinarika
15. 4. 2023
Zmajeve rolice v le nekaj tednih postale senzacija: ste že poskusili priljubljeno sladico? (FOTO)
Rok uporabe
14. 4. 2023
V koledar uradnih dni je v Sloveniji po več letih prizadevanj umeščen še eden (pri iniciativi sodelujemo tudi na Metropolitan.si)
Kulinarika
14. 4. 2023
Sodniki našega Masterchefa odločno povedali, kaj si mislijo o receptu svetovno znanega kuharja (presenečeni boste)
Kulinarika
12. 4. 2023
Svetovni kulinarični vodnik se je odločil: to je deset najboljših slovenskih restavracij
Kulinarika
12. 4. 2023
Ste za veliko noč skuhali preveč jajc? Razkrivamo, do kdaj bodo ostala užitna
Kulinarika
11. 4. 2023
Ni naključje, da so pomaranče pakirane v rdeči mrežici (nikoli ne bi uganili, zakaj)
Kulinarika
10. 4. 2023
Nasvet strokovnjakov: s tem čudežnim (a hkrati vsakdanjim) sadežem boste lažje umirjeno zaspali
Novejše
Starejše
Naročite se na prejemanje novic
Naroči se