rok uporabe

Kaj se zgodi, ko v najljubšo jed dodamo ščepec materinstva, začinimo s strokovnostjo, obarvamo v odtenke športa in se dotaknemo v Sloveniji najbolj priljubljene kuharske oddaje? Nastajajo jedi, zaradi katerih vas bodo zasrbeli prsti, da bi jih preizkusili tudi sami.

Na Metropolitan.si smo za vas pripravil projekt, s pomočjo katerega boste vzljubili kuhanje.

Melania Trump nenapovedano obiskala organizacijo za pomoč materam samohranilkam
Hrvaška je raj tudi za brbončice (razkrivamo lokalne kulinarične vrhunce)
Najboljše restavracije v bližini Slovenije (z eno, dvema in tremi Michelinovimi zvezdicami)
Michelinove zvezdice slovenskim restavracijam sprožile plaz rezervacij
Uroš Štefelin z zajčicami
Prva letošnja kulinarična tržnica Odprta kuhna s skoraj 40 stojnicami
V Indiji imajo velike težave s kobilicami
Si ne opravičite povprečja? Morda so to prvi znaki toksičnega perfekcionizma!
5 zlatih pravil nutricistke za zdravo nakupovanje
Navadna voda z okusom iz domače kuhinje? Zakaj pa ne!
Med epidemijo smo jedli več, se učili bolje kuhati in kupovali pri lokalnih ponudnikih!
Maradona s podpisom majice priskrbel 100 kg hrane in nekaj mask za revne
5 stvari, ki jih bomo pogrešali iz časa splošne karantene
Samo prehrana ne more ničesar preprečiti niti pozdraviti (piše: Mario Sambolec)
Priznam - ni bilo lahko zajeziti preobjedanja v času karantene (piše: Darjo Hrib)
Spletna platforma Kupujemdoma.si združila slovenske ponudnike in kupce
McDonald's doniral več kot 2 toni živil dobrodelnim organizacijam in domovom za starostnike po vsej Sloveniji
Potrošniki in pridelovalci hrane so se povezali na družbenem omrežju
Vlada skrajšala minimalni delovni čas živilskih trgovin na 18. uro!
Nekdanja tekmovalka Masterchefa Kamala: “Nismo lačni hrane, lačni smo ljubezni!”
Lokalna hrana na vaš dom prek tržnice na bolha.com!
Kako narediti kruh brez kvasa (in drugi recepti, ki pridejo prav v času epidemije)
Mira Šemić: "Živi svoje življenje, kot bi bil vsak dan praznik."
Marca v Ljubljani znova Evropski simpozij hrane z največjimi kuharskimi mojstri
Niti ena država na svetu ne stori dovolj za prihodnost otrok, opozarja ZN
Naj zraste spet: o vnovični uporabi ostankov zelenjave, semen in gomoljev
Ali Slovenci sploh še kaj kuhamo? Intervju z Urško Fartelj
Miza, polna dobrot: kako preživeti praznične dni? Po zdravi pameti!
Kulinarični potep po slovenskih kotičkih, v katerih prisegajo na domače
Primož Dolničar: Odraščal sem v družini, v kateri se je kuhalo vsak dan
Cimabueja iz kuhinje starejše francoske gospe prodali za 24 milijonov evrov
HyperFocal: 0
V EU enotna metodologija za merjenje količin zavržene hrane
Jasmina Hrastovec: Veganski recepti so zapisi iz prakse
Zdravje slovenskih potrošnikov v aferi s poljskim mesom ni bilo ogroženo
Štirje bratje Jezeršek: Luka, Martin, Jure in Rok
Večji del mesa za slovenski kebab ni bilo iz sporne poljske klavnice!
V Sloveniji zaenkrat zaznali en primer spornega poljskega mesa
Specifični recepti, ki sledijo dieti proti kandidi
Kulinarični intervju s kuharskim mojstrom Binetom Volčičem
Mojca Majerle: Vse to, kaj jemo, kdaj jemo, kaj se za mizo počne, prvič spoznamo doma