rok uporabe

Kaj se zgodi, ko v najljubšo jed dodamo ščepec materinstva, začinimo s strokovnostjo, obarvamo v odtenke športa in se dotaknemo v Sloveniji najbolj priljubljene kuharske oddaje? Nastajajo jedi, zaradi katerih vas bodo zasrbeli prsti, da bi jih preizkusili tudi sami.

Na Metropolitan.si smo za vas pripravil projekt, s pomočjo katerega boste vzljubili kuhanje.

Kulinarični intervju s kuharskim mojstrom Binetom Volčičem
Mojca Majerle: Vse to, kaj jemo, kdaj jemo, kaj se za mizo počne, prvič spoznamo doma
V Srbiji so se pomerili v kuhanju testisov
Zaradi pomanjkanja hrane iz Venezuele odšlo 2,3 milijona ljudi
Nika Košljar: Moji poskusni zajčki so  sodelavci, prijatelji in družinski člani
Južnokorejsko sodišče je odločilo: "Ubijanje psov za meso je odslej nezakonito!"
Aleksandra Grilc Tomažin: Pri receptih sledim načelu zanimivosti, enostavnosti in inovativnosti
Sabina Penšek je kulinariko začela raziskovati vzporedno s potovanji
Karim Merdjadi: Vsi se te bodo spominjali po zadnjem krožniku
Špela Jereb Planinšek: Starša sta dovolila, da sem sama ustvarjala v kuhinji
Moški v Nemčiji trgovinam grozil z zastrupitvijo hrane
Urška Fartelj: Blog je zapuščina vsega dobrega!
Valentina Smej Novak: Z vsako knjigo skušaš malo spremeniti svet ...
Državljani EU vse bolj omejeni pri uživanju pijač, hrane, alkohola in cigaret!
Na Tajvanu prepovedali uživanje psov in mačk
Pivnica in žar za razvpito zvezdico
Na kosilu z Binetom Volčičem v bistroju Monstera
Ana Roš: Širina je nujna za vse, kar v življenju počneš
Svetlana Slapšak: Ni mi jasno, kako lahko v Sloveniji obstaja 60.000 lačnih otrok
Noro okusna in zabavna izkušnja v okrepčevalnici Luda
Alenka Resinovič – Reza: Pravzaprav živim kot igralci - nov film, nova glavna vloga. To sem jaz.
Nina Sankovič: "Zavržemo 150 tisoč ton hrane, približno 72 kg na prebivalca na leto"
Slovenec Matjaž Cotič si je prikuhal vrhunski rezultat
Tomaž Kavčič: "Gostinci nismo šprinterji, smo maratonci"
Intervju s kuharjem Anžetom Gorencem, ki želi z okusi obuditi spomine na otroštvo
Intervju z Igorjem Jagodicem: "Enostavne jedi rad spreminjam v nore krožnike"
Intervju s Klemnom Bauerjem: Verjamem v domače pridelovalce in lokalno hrano
Veliko precenjena ekološko pridelana hrana (napisal Mišo Alkalaj)
Suši, mali objekt poželenja
Duško Petrović: Če telo ni zdravo, tudi duh ne more biti, in obratno
Katrina in Kamala: Zaljubljeni in polni idej!
Damira Skansi je tradicionalno mediteransko kuhinjo posodobila
Oriana Girotto o ljubezni do kuhanja
Dr. Nada Rotovnik Kozjek: Vnos po­sameznih hranil prilagodimo obremenitvam
Najboljši pub na svetu: The Hand & Flowers
Andrej Kuhar: V eni uri sem moral speči 300 palačink
Gordon Ramsay: "Sem največja sebična rit na svetu."
Pomladna pregreha
20V: Jamie Oliver
Slastni talent
Džeki za meso