rok uporabe

Kaj se zgodi, ko v najljubšo jed dodamo ščepec materinstva, začinimo s strokovnostjo, obarvamo v odtenke športa in se dotaknemo v Sloveniji najbolj priljubljene kuharske oddaje? Nastajajo jedi, zaradi katerih vas bodo zasrbeli prsti, da bi jih preizkusili tudi sami.

Na Metropolitan.si smo za vas pripravil projekt, s pomočjo katerega boste vzljubili kuhanje.

Kako narediti kruh brez kvasa (in drugi recepti, ki pridejo prav v času epidemije)
Mira Šemić: "Živi svoje življenje, kot bi bil vsak dan praznik."
Marca v Ljubljani znova Evropski simpozij hrane z največjimi kuharskimi mojstri
Niti ena država na svetu ne stori dovolj za prihodnost otrok, opozarja ZN
Naj zraste spet: o vnovični uporabi ostankov zelenjave, semen in gomoljev
Ali Slovenci sploh še kaj kuhamo? Intervju z Urško Fartelj
Miza, polna dobrot: kako preživeti praznične dni? Po zdravi pameti!
Kulinarični potep po slovenskih kotičkih, v katerih prisegajo na domače
Primož Dolničar: Odraščal sem v družini, v kateri se je kuhalo vsak dan
Cimabueja iz kuhinje starejše francoske gospe prodali za 24 milijonov evrov
HyperFocal: 0
V EU enotna metodologija za merjenje količin zavržene hrane
Jasmina Hrastovec: Veganski recepti so zapisi iz prakse
Zdravje slovenskih potrošnikov v aferi s poljskim mesom ni bilo ogroženo
Štirje bratje Jezeršek: Luka, Martin, Jure in Rok
Večji del mesa za slovenski kebab ni bilo iz sporne poljske klavnice!
V Sloveniji zaenkrat zaznali en primer spornega poljskega mesa
Specifični recepti, ki sledijo dieti proti kandidi
Kulinarični intervju s kuharskim mojstrom Binetom Volčičem
Mojca Majerle: Vse to, kaj jemo, kdaj jemo, kaj se za mizo počne, prvič spoznamo doma
V Srbiji so se pomerili v kuhanju testisov
Zaradi pomanjkanja hrane iz Venezuele odšlo 2,3 milijona ljudi
Nika Košljar: Moji poskusni zajčki so  sodelavci, prijatelji in družinski člani
Južnokorejsko sodišče je odločilo: "Ubijanje psov za meso je odslej nezakonito!"
Aleksandra Grilc Tomažin: Pri receptih sledim načelu zanimivosti, enostavnosti in inovativnosti
Sabina Penšek je kulinariko začela raziskovati vzporedno s potovanji
Karim Merdjadi: Vsi se te bodo spominjali po zadnjem krožniku
Špela Jereb Planinšek: Starša sta dovolila, da sem sama ustvarjala v kuhinji
Moški v Nemčiji trgovinam grozil z zastrupitvijo hrane
Urška Fartelj: Blog je zapuščina vsega dobrega!
Valentina Smej Novak: Z vsako knjigo skušaš malo spremeniti svet ...
Državljani EU vse bolj omejeni pri uživanju pijač, hrane, alkohola in cigaret!
Na Tajvanu prepovedali uživanje psov in mačk
Pivnica in žar za razvpito zvezdico
Na kosilu z Binetom Volčičem v bistroju Monstera
Ana Roš: Širina je nujna za vse, kar v življenju počneš
Svetlana Slapšak: Ni mi jasno, kako lahko v Sloveniji obstaja 60.000 lačnih otrok
Noro okusna in zabavna izkušnja v okrepčevalnici Luda
Alenka Resinovič – Reza: Pravzaprav živim kot igralci - nov film, nova glavna vloga. To sem jaz.
Nina Sankovič: "Zavržemo 150 tisoč ton hrane, približno 72 kg na prebivalca na leto"
Slovenec Matjaž Cotič si je prikuhal vrhunski rezultat