rok uporabe

Kaj se zgodi, ko v najljubšo jed dodamo ščepec materinstva, začinimo s strokovnostjo, obarvamo v odtenke športa in se dotaknemo v Sloveniji najbolj priljubljene kuharske oddaje? Nastajajo jedi, zaradi katerih vas bodo zasrbeli prsti, da bi jih preizkusili tudi sami.

Na Metropolitan.si smo za vas pripravil projekt, s pomočjo katerega boste vzljubili kuhanje.

Intervju s Klemnom Bauerjem: Verjamem v domače pridelovalce in lokalno hrano
Veliko precenjena ekološko pridelana hrana (napisal Mišo Alkalaj)
Suši, mali objekt poželenja
Duško Petrović: Če telo ni zdravo, tudi duh ne more biti, in obratno
Katrina in Kamala: Zaljubljeni in polni idej!
Damira Skansi je tradicionalno mediteransko kuhinjo posodobila
Oriana Girotto o ljubezni do kuhanja
Dr. Nada Rotovnik Kozjek: Vnos po­sameznih hranil prilagodimo obremenitvam
Najboljši pub na svetu: The Hand & Flowers
Andrej Kuhar: V eni uri sem moral speči 300 palačink
Gordon Ramsay: "Sem največja sebična rit na svetu."
Pomladna pregreha
20V: Jamie Oliver
Slastni talent
Džeki za meso
Salonsko razvajanje
Nepozabno doživetje
Istanbul: 7 elementov uživanja
Restavracija Shambala: Cesarstvo čutil
Veljko Barbieri: Morje je zibelka vseh nas, je izvirna magma, iz katere izhajamo
7 restavracij za čudaške okuse
Molekularna zabava na snegu
Vrhunska kuhinja
Žareči užitki na mali terasi
Surova naslada
Forum: Požrtija se končuje
Kuhalnico ima
Absolutno popolno!
Forum: V svetu XXL dimenzij
V znamenju raka