''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | LUŠTen podkast

Chefinja Mojca Trnovec vodi družinsko Gostilno Mihovec v Zgorjih Pirničah, ki hrano gostom postreže tako rekoč naravnost z vrta. Priznano gostinko in kuharsko mojstrico je širša javnost lahko spoznala kot žirantko v kuharskem tekmovanju Mali šef Slovenije, vpeta pa je seveda tudi v druge kulinarične projekte.

Predvajaj

Jorg Zupan: Z izkušnjami začneš ustvarjati in globlje razmišljati o hrani | LUŠTen podkast

Jorg Zupan je v LUŠTnem podkastu med drugim povedal, kako se je začela njegova pot, kako je vstopil v vse svetovne restavracije, v katerih je kuhal, in zakaj se je potem vrnil v Slovenijo.

Predvajaj

Meta Repovž: V uniformi chefinje se najprej nisem počutila dobro | LUŠTen podkast

»Ko oblečeš uniformo chefa, to prinese tudi neka druga občutja, čutiš večjo odgovornost do strank,« nam je med drugim zaupala Meta Repovž, ki, kot pravi, te uniforme ni tako zlahka oblekla, kot bi si kdo lahko mislil.

Predvajaj

Mojmir Šiftar: Z okušanjem v možganih delaš knjižnico okusov | LUŠTen podkast

V LUŠTnem podkastu nam Mojmir Šiftar med drugim zaupa, kaj mu pomeni hrana, kako je napisal knjigo o čajih, kako se odloča med bučnim in olivnim oljem ter kaj mu je dobrega skuhala žena Anja.

Predvajaj

LUŠTen podkasta

V LUŠTnem podkastu Polonca Rahmanovič spoznava zgodbe priznanih slovenskih chefov in chefinj.

Prijavi se in ne zamudi novih epizod!

Dovolim uporabo vpisanih podatkov AM Ljubljana d.o.o. za obveščanje o novih epizodah LUŠTen podkast.

NAJNOVEJŠE V Kulinarika